معرفي خدمات - اخذ ويزاي كانادا
معرفي :
فرقي نمي‌كند انگيزه شما از سفر به كانادا ديدار اقوام و آشنايان، شركت در همايش‌هاي علمي و نمايشگاه‌هاي تجاري، بازديد از جاذبه‌هاي گردشگري در قالب تور كانادا، تحصيل و يا استفاده از فرصت‌هاي مطالعاتي باشد؛ با هر هدف و انگيزه‌اي كه بخواهيد وارد اين كشور شويد ملزم به دريافت ويزاي كانادا هستيد. كشور كانادا هرساله بيش از سي و پنج ميليون بازديد كننده را ميزباني ميكند كه با ويزاهاي غيراقامتي وارد اين كشور ميشوند TRV يا همان Temporary Resident Visa(ويزاي موقت) مدركي است كه براي متقاضي بازديد كننده از سوي كشور كانادا صادر ميشود .
  • ويزاي Single
  • با استفاده از اين ويزا ميتوانيد يكبار وارد كانادا شويد .
  • ويزاي Multiple
  • با استفاده از اين ويزا ميتوانيد به صورت متعدد وارد كشور كانادا شويد و حداكثر به مدت ۵ سال اعتبار دارد .
  • ويزاي توريستي كانادا يا (Visitor Visa)
  • همانگونه كه از نام آن برمي‌آيد با اهدافي توريستي صادر مي‌شود. نكته جالب در خصوص اين ويزا اين است كه در حال حاضر اين ويزا به شكل ويزاي مولتي كانادا (Canada Multiple Visa) كه در ايران با نام‌هايي همچون ويزاي ۵ ساله كانادا نيز معروف شده، صادر مي‌شود. در واقع بنابر اعلام وب سايت سفارت كانادا به افسران مهاجرت اين كشور توصيه شده‌است ويزاي توريستي كانادا را تا جاي ممكن به شكل ويزاي مولتي صادر كنند. دارندگان ويزاي مولتي كانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ويزاي خود (اعتبار ويزاي مولتي كانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدوديت وارد خاك كانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در اين كشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه كافي است يك بار از كانادا خارج شوند و مجددا به اين كشور بازگردند تا اقامت آنها در كانادا براي ۶ ماه ديگر بلامانع باشد. همانگونه كه مي‌دانيد دعوتنامه يكي از مداركي است كه مي‌توان در زمان درخواست ويزاي كانادا ارائه داد. در زماني كه خود متقاضي دعوتنامه‌اي رسمي از شركت، سازمان و يا فردي حقيقي ندارد، شركت فرش باد از طريق شركت معتبر كانادايي اقدام به تهيه دعوتنامه معتبر براي متقاضي ويزاي توريستي مي‌نمايد. داشتن دعوت نامه جهت اقدام براي اخذ ويزاي كانادا شانس دريافت ويزا را بسيار افزايش خواهد داد.
نكات مهم درمورد اخذ ويزاي كانادا: :

اگر ويزاي شما ريجكت شود نامه‌اي مبني بر دلايل رد شدن پرونده ارسال مي‌شود كه مي‌توانيد با بررسي نواقص، پرونده را تصحيح و براي اخذ ويزا مجددا اقدام كنيد. در صورتي كه فرزندان زير ۱۸ سال بدون والدين سفر مي كنند براي اخذ ويزاي كانادا بايد رضايت نامه كتبي والدين خود را به همراه ساير مدارك ارائه نمايند و بايد مشخص شود وظيفه سرپرستي از وي در مدتي كه در كانادا اقامت دارد با چه كسي است. هم چنين اگر فقط يكي از والدين همراه فرزند باشد، بايد رضايت نامه والد ديگر را داشته باشد.
سفر به كشور كانادا ميتواند به دلايل زير مي باشد
۱- تعطيلات
۲- ديدار با خانواده
۳- انجام بيزينس متقضيان براي اخذ ويزاي توريستي نياز به انجام آزمايشات پزشكي ندارند . برخي مشكلات پزشكي خاص و سوء پيشينه ميتواند منجر به عدم دريافت ويزاي كانادا شود . توريست كانادا بايد بتواند از نظر مالي توان ساپورت خود در مدت زمان حضور در كانادا را داشته باشند
مدارك لازم جهت اخذ ويزاي توريستي كانادا:اسكن و پرينت رنگي(كپي رنگي) از پاسپورت جديد و پاسپورت هاي قبلي در ده سال اخير كه مهر يا ويزا دارند.
  • ترجمه كارت پايان خدمت هر يك از متقاضيان
  • ترجمه آخرين مدرك تحصيلي هر يك از متقاضيان
  • ترجمه شناسنامه هر يك از متقاضيان
  • ترجمه سند ازدواج
  • تكميل فرم درخواست ويزا ( APPLICATION FORM )
  • تكميل فرم اطلاعات خانوادگي ( FAMILLY FORM)
  • تكميل فرم مسافرتهاي انجام گرفته متقاضي ( SCHEDULE FORM )
  • دو قطعه عكس جديد رنگي با زمينه سفيد در اندازه 3.5 *4.5
  • ترجمه سند ملكي در صورت وجود
  • ترجمه مدارك شغلي : براي صاحبان مشاغل داراي جواز كسب، روزنامه رسمي و آخرين آگهي تغييرات و تصميمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسي و يا پروانه بهروري، براي كارمندان نامه اشتغال به كار، سه فيش حقوقي آخر و حكم كارگزيني و حكم بازنشستگي براي بازنشستگان، ليست بيمه پرسنل و آخرين برگه مالياتي شركت، براي دارندگان شركت هاي خصوصي، ترجمه صفحه اول دفترچه بيمه و ترجمه سوابق بيمه متقاضي
  • گردش حساب سه ماه آخر به لاتين با گردش بالا كه نشان دهنده مبلغ درآمد ماهيانه باشد و نامه تمكن مالي ممهور به مهر برجسته امور بين الملل بانك
  • دعوتنامه به همراه مدارك مالي و اقامت فرد دعوت كننده (اسكن كارت اقامت و يا پاسپورت كانادايي)
  • تمامي مدارك فوق، بايد به انگليسي ترجمه رسمي شوند.
    توجه:
    ***هزينه هاي مربوط به ترجمه مدارك و سفر به تركيه جهت انگشت نگاري به عهده متقاضي مي باشد.
    هزينه كليه خدمات زير (بدون دعوت نامه) نفري 650 دلار آمريكا خواهد بود:
  • تهيه كليه مدارك لازم از جمله نامه ها
  • رزروها
  • بيمه
  • تكميل كليه فرم ها
  • وقت انگشت نگاري در تركيه به صورت VIP
  • همراهي و ترانسفر از هتل تا مركز انگشت نگاري (آنكارا يا استانبول)
  • پرداخت هزينه صندوق انگشت نگاري